Ποια κιλά; Η Κατερίνα Στικούδη είναι πιο σέξι από ποτέ!

0
Ποια-κιλά;-Η-Κατερίνα-Στικούδη-είναι-πιο-σέξι-από-ποτέ!

«Έχω μιλήσει και δημόσια, πρόσφατα μάλιστα, για το πως στους δύο αυτούς πρώτους μήνες, πήρα πάρα πολλά κιλά, τα οποία έχασα το επόμενο διάστημα. Η περίοδος πριν το πρώτο lockdown ήταν μια αρκετά δημιουργική αλλά και κουραστική συνάμα, δούλευα σχεδόν 15 ώρες καθημερινά, 7 μέρες την εβδομάδα. Ένα μικρό μέρος του υποσυνειδήτου μου αντιμετώπισε την «παύση εργασιών» ως μια ευκαιρία… ε και βγήκε στο συνειδητό», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη.

Και εξήγησε:

«Με την καθημερινή επαφή με το ψυγείο, με τα delivery της περιοχής μου (κυρίως με γνωστό μαγαζί που κάνει λουκουμάδες), με τον καναπέ και την τηλεόραση, με την απομάκρυνση του κινητού από το πεδίο βολής (εξ ου και τα πολλαπλά throwbacks στα social media). Για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα σε μια καθημερινότητα χωρίς μέτρο, χωρίς έλεγχο στη διατροφή, χωρίς άσκηση. Ο συνδυασμός της αβεβαιότητας με την πίεση του προηγούμενου διαστήματος έφεραν τα κιλά.»

Εμείς, όμως, την είδαμε απαστράπτουσα, αδυνατισμένη και πολύ σέξι στα λευκά. Κατερίνα, πέντε κιλά πάνω ή πέντε κιλά κάτω, είσαι κούκλα!

*Βρήκαμε τις φωτογραφίες στο Nassosblog

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: