Πετρούπολη: Ανήλικοι πήραν κρυφά το Ι.Χ του πατέρα τους, «το παράτησαν έξω από δημοτικό προκάλεσαν ζημιές και τραυματίστηκε γονέας»

1
Πετρούπολη:-Ανήλικοι-πήραν-κρυφά-το-Ι.Χ-του-πατέρα-τους,-«το-παράτησαν-έξω-από-δημοτικό-προκάλεσαν-ζημιές-και-τραυματίστηκε-γονέας»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες (29/5) στην Πετρούπολη, έξω από δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, δυο ανήλικοι «δανείστηκαν» από τον πατέρα τους το αυτοκίνητο του και έφτασαν έξω από σχολείο.

Πιθανόν για να προκαλέσουν εντύπωση άρχισαν να κάνουν διάφορα χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος προκαλώντας σημαντικές φθορές σε άλλα σταθμευμένα οχήματα καθώς και τον τραυματισμό γονέα που περίμενε να σχολάσει το παιδί του.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και ακολούθησε καταδίωξη των δυο νεαρών.

«Χτες παραλίγο να ζήσουμε μια μεγάλη τραγωδία στην γειτονιά μας στο 8ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης» λέει στο protothema.gr, κάτοικος της περιοχής.

«Τους καταδίωξε η αστυνομία και από τον πανικό τους παράτησαν το αυτοκίνητο τους εν κινήσει έξω από το δημοτικό σχολείο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γονιός ενώ περίμενε να σχολάσει το παιδί του. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού σε λίγη ώρα θα σχόλαγαν και οι υπόλοιποι μαθητές», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΠΗΓΗ: