Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

1
Πασχαλινά-δώρα-στα-Ειδικά-Σχολεία-της-πόλης-από-τον-Δήμο-Πειραιά

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της πόλης, προσέφερε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, εν όψει των γιορτών του Πάσχα.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επισκέφθηκαν Ειδικά Σχολεία, όπου προσέφεραν πασχαλινά δώρα και συνεχάρησαν το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Πασχαλινά δώρα προσέφεραν στα Ειδικά Σχολεία και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρής και κα Δέσποινα Αρβανίτου, καθώς και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα Ειδικά Σχολεία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, καθώς επιθυμία μας είναι να είμαστε κοντά στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, με κάθε ευκαιρία. Για ακόμα μια χρονιά βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, προσφέροντάς τους πασχαλινά δώρα. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί τους και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Τους εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις