Παρίσι: Ξυλοκοπήθηκε με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν του ζήτησε να φορέσει μάσκα target=”_blank”

5
Παρίσι:-Ξυλοκοπήθηκε-με-μπαστούνι-του-μπέιζμπολ-όταν-του-ζήτησε-να-φορέσει-μάσκα-target=”-blank”

Ενας άντρας που έπλενε τα ρούχα του σε δημόσια πλυντήρια του Παρισιού, δέχτηκε άγρια επίθεση από πελάτες, όταν τους ζήτησε να φορέσουν την μάσκα προσώπου τους, όπως επιβάλλει ο νόμος σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Το θύμα ηλικίας 44 ετών, με το όνομα Ογκοστάν, μιλώντας στην Γαλλική τηλεόραση, είπε πως την ώρα που δίπλωνε τα ρούχα του στο δημόσιο πλυντήριο παρέα με τα παιδιά του, ηλικίας πέντε και επτά ετών, μπήκε στο χώρο ένας πελάτης που δεν φορούσε προστατευτική μάσκα προσώπου.

Όταν ο Ογκοστίν του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του, ο άντρας του απάντησε πως «θα κάνω ότι θέλω», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στους δύο.

Στην συνέχεια ο πελάτης που αρνήθηκε να φορέσει την προστατευτική μάσκα έφυγε από το κατάστημα και επανήλθε ύστερα από λίγο παρέα με τρεις φίλους του, κρατώντας μπαστούνια του μπέιζμπολ, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Ογκοστίν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πλυντηρίου που κυκλοφόρησε από την εφημερίδα La Parisien, φαίνονται τέσσερις άνθρωποι, οι δύο εξ αυτών κραδένοντας μπαστούνια του μπέιζμπολ να επιτίθονται σε άνδρα που φοράει προστατευτική μάσκα προσώπου και στην συνέχεια να εξέρχονται του χώρου, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Ο Ογκοστάν, που κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε και τις σωματικές βλαβες που του προκλήθηκαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περσιτατικό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραυματα στο κεφάλι και στην πλάτη. Οσο για τα παιδιά του Ογκοστάν, αυτά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, χωρίς όμως να έχουν οποιοδήποτε σωματικό τραύμα. 

Να σημειωθεί, πως στις αρχές Ιουλίου, οδηγός λεωφορείου, είχε δεχτεί επίθεση από δύο επιβάτες, ηλικίας 22 και 23 ετών, επειδή τους ζήτησε να βάλουν μάσκα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

 

Πηγή: The Guardian

ΠΗΓΗ: