Παπαδάκης: «Η κλήση μου στην Εθνική ήταν από τα πιο ευχάριστα… ξαφνικά πράγματα»!

3
Παπαδάκης:-«Η-κλήση-μου-στην-Εθνική-ήταν-από-τα-πιο-ευχάριστα…-ξαφνικά-πράγματα»!

Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ στη «φούσκα» της Ρίγα κόντρα στη Βοσνία και τη Λετονία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκονται 14 παίκτες, από τη στιγμή που ο Κώστας Παπαδάκης έχει ενσωματωθεί στην αποστολή, αφού πέρασε όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά τεστ.

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για… περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά», τόνισε ο Παπαδάκης κατά την άφιξή του και πρόσθεσε: «Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα… ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί» ανέφερε ο γκαρντ της Λάρισας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

ΠΗΓΗ: