ΠΑΟΚ: Η Φενέρμπαχτσε μπαίνει ξανά στο παιχνίδι για Άκπομ

0
1
ΠΑΟΚ:-Η-Φενέρμπαχτσε-μπαίνει-ξανά-στο-παιχνίδι-για-Άκπομ

Οι τουρκικές σειρήνες συνεχίζουν να χτυπούν για τον Τζούμπα Άκπομ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας. Μάλιστα, η ομάδα της Πόλης έχει καταθέσει ήδη μια πρόταση στον ΠΑΟΚ, που όμως δεν έγινε αποδεκτή κι αναμένεται να επανέλθει στο προσκήνιο. Παρ’ όλα αυτά, μπαίνει ξανά και η Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Η Φενέρ ήταν η πρώτη ομάδα της Τουρκίας που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Άγγλο φορ και φαίνεται έτοιμη να κινηθεί εκ νέου για να τον κάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Sporx.com”, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί την πρόταση των 2 εκ. ευρώ της Φενέρμπαχτσε για τον ποδοσφαιριστή του, εντούτοις γίνεται διαπραγμάτευση για το 20% της μεταπώλησης που έχει διατηρήσει η Άρσεναλ.

Ο Δικέφαλος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ζητήσει από τη Φενέρ να πληρώσει τις επιπλέον 400.000 ευρώ και σε αυτό το κομμάτι γίνεται διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πως για μεταγραφή εκτός Αγγλίας, το ποσοστό μεταπώλησης του Άκπομ είναι στο 30% και έχουν κάξνει λάθος οι Τούρκοι, εντούτοις αυτή τη στιγμή δυο ομάδες παλεύουν για να αποκτήσουν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα μείνει στην Τούμπα τη νέα σεζόν.

ΠΗΓΗ: