Πανελλήνιες 2021: Πως θα λειτουργεί το Υπουργείο Παιδείας κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων

3
Πανελλήνιες-2021:-Πως-θα-λειτουργεί-το-Υπουργείο-Παιδείας-κατά-την-περίοδο-των-Πανελλαδικών-Εξετάσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τι ισχύει για τις ημέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα δεν θα επιτρέπεται, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διέλευση από την πτέρυγα Δ του ισογείου όσων υπαλλήλων δεν εργάζονται εκεί (πρόκειται για την αριστερή πτέρυγα από την κεντρική είσοδο του Υπουργείου).

Επίσης δεν θα επιτρέπεται ούτε η αποχώρηση των υπαλλήλων του Υπουργείου πριν τις 11:00 π.μ.. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ.. Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ μετά τις 11:00 π.μ.. Όσον αφορά στην τροφοδοσία των κυλικείων, θα πραγματοποιείται μεταξύ 12:00μ.μ. και 18:00μ.μ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2021 (υποψήφιοι ΓΕΛ)

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2021 (υποψήφιοι ΕΠΑΛ)

Επισημαίνεται τέλος ότι έως και τις 13-7-2021, δηλαδή έως και το τέλος των πανελλαδικών Εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly» του ΥΠΑΙΘ διατίθεται για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων (πανελλαδικές εξετάσεις και εξετάσεις ΚΠΓ).

Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από όλα τα παραπάνω, αλλά και για κάθε ενδεχόμενη δραστηριότητα που πρόκειται να λάβει χώρα, κατά το συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα, στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας απαιτείται ειδική άδεια από το γραφείο της κ. Υπουργού.

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιες 2021: Ο αριθμός των εισακτέων ανά σχολή και τμήμα – Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πανελλήνιες 2021: Ποιες Σχολές οδηγούν σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση

Πανελλήνεις 2021: 6 χρήσιμες συμβουλές για γονείς και υποψήφιους

Πανελλήνιες 2021: 5 τμήματα που δεν γνωρίζεις και σε οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους και επαγγέλματα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις