Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση ηθοποιών μετά την απόφαση της προφυλάκισής του

0
Πέτρος-Φιλιππίδης:-Η-πρώτη-αντίδραση-ηθοποιών-μετά-την-απόφαση-της-προφυλάκισής-του

Προφυλακιστέος κρίθηκε o  Πέτρος Φιλιππίδης. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor αποκλειστικό: Ποια έφτιαξε την τούρτα της Μαριαλένας & γιατί δεν την έφτιαξε ο Παπαδόπουλος

Νωρίτερα, είχε κληθεί σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή.

Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα που καταγγέλλει τον βιασμό ήταν εκείνη που προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του. «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική.

Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα.

Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης γνωστοί ηθοποιοί έκαναν σχετικές αναρτήσεις.

Το ελληνικό κίνημα #metoo δημιούργησε μια σημαντική ευκαιρία για να δοθεί ένα τέλος σε φαινόμενα παρενόχλησης και κακοποίησης.

Δες τι έγραψαν η Τζένη Μπότση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

ΠΗΓΗ: