Πάτρα: Αποδοκιμασίες και μπουκάλια με νερό στον Πέτσα (vids)

0
Πάτρα:-Αποδοκιμασίες-και-μπουκάλια-με-νερό-στον-Πέτσα-(vids)

Έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το Δημαρχείο, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός αποδοκιμάστηκε και κατά την είσοδό του στο κτίριο, νωρίτερα.

Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι αποδοκίμασαν τον Στέλιο Πέτσα, ενώ ακούγονταν φωνές «ανοίξτε μας», από το πλήθος, όπως αναφέρει το thebest.gr

Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο και Έμποροι ζήτησαν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και με θωράκιση της δημόσιας υγείας.

Μάλιστα ενώ αποχωρούσε ο υπουργός, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν μπουκάλι με νερό στο αυτοκίνητο.

«Ντροπή σας, να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη»

Με το πέρας της σύσκεψης εκεί, κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το κτίριο, πραγματοποιήθηκε η πιο οργισμένη επίθεση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ακούγεται μάλιστα «να πάτε να φυλάξετε τον Φουρθιώτη», το οποίο κάποιος αγανακτισμένος πολίτης απηύθηνε προς τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον υπουργό.

Οι δηλώσεις του δημάρχου

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Έρωτας στα πλατό του MasterChef: «Είχα πει δεν θα κάνω δεσμό εδώ, αλλά δεν το ελέγχεις» (vid)
  • Λιανεμπόριο: Έτσι ανοίγουν τα μαγαζιά την Δευτέρα, τι ισχύει
  • Πάσχει από μια σπάνια πάθηση και χτυπά παλαμάκια με τους ώμους (vid)
  • Στην Πάτρα ο Στέλιος Πέτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίες από εμπόρους (pics & vid)

ΠΗΓΗ: