Ο Τζον Στιούαρτ επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή στο Apple TV

0
Ο-Τζον-Στιούαρτ-επιστρέφει-στην-τηλεόραση-με-νέα-εκπομπή-στο-apple-tv

Τη συνεργασία του Τζον Στιούαρτ με την Apple TV θα… εγκαινιάσει η εκπομπή «The Problem with Jon Stewart». Θα είναι η επιστροφή του παρουσιαστή στην τηλεόραση και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι το πρώτο πρότζεκτ πολυετούς συνεργασίας με τον Τζον Στιούαρτ, έναν από τους πιο γνωστούς κωμικούς και παρουσιαστές στις ΗΠΑ.

Η εκπομπή διάρκειας μιας ώρας θα διερευνά θέματα που αποτελούν επί του παρόντος μέρος των συζητήσεων σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ και ζητήματα που ο Τζον Στιούαρτ υποστηρίζει. Κάθε σεζόν της σειράς θα έχει συνοδευτικό podcast, όπου θα συνεχίζεται η συζήτηση.

Ο Στιούαρτ θα είναι παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός μέσω της δικής του εταιρείας Busboy Productions.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επιστροφή του Τζον Στιούαρτ μπροστά στην κάμερα, καθώς τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο παρασκήνιο. Φέτος, έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία «Irresistible», με πρωταγωνιστές τους Στιβ Καρέλ και Ρόουζ Μπερν, και επίσης είναι εκτελεστικός παραγωγός στο «The Late Show With Stephen Colbert».

Επιπλέον διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη θέσπιση νόμων, συμπεριλαμβανομένου του νομοσχεδίου για την αποζημίωση θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, το οποίο ωφέλησε χιλιάδες μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τις οικογένειές τους. Συνεργάζεται επίσης με οργανώσεις, όπως η Warrior Games και συμμετέχει σε διάφορες προσπάθειες της USO για να βοηθήσει τραυματίες βετεράνους στην Αμερική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις