Ο Τζον Λι Μίλερ θα υποδυθεί τον Τζον Μέιτζορ στο «The Crown»

0
Ο-Τζον-Λι-Μίλερ-θα-υποδυθεί-τον-Τζον-Μέιτζορ-στο-«the-crown»

Ο ηθοποιός Τζον Λι Μίλερ πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζον Μέιτζορ, στον 5ο κύκλο της σειράς «The Crown» όπως ανακοίνωσε το Netflix.

Ο Μίλερ είναι γνωστός από τον ρόλο του ως Sick Boy στην ταινία του 1996 «Trainspotting» και υποδύθηκε τον Σέρλοκ Χολμς στην τηλεοπτική σειρά «Elementary» του 2012 με συμπρωταγωνίστρια τη Λούσι Λίου ως δρ. Τζόαν Γουάτσον.

Ο Βρετανός-Αμερικανός ηθοποιός τώρα θα ενσαρκώσει τον Τζον Μέιτζορ ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1990 έως το 1997.

Ο Μίλερ ανακοινώθηκε ως μία από τις νέες προσθήκες στο ανανεωμένο καστ, του οποίου η σύνθεση αλλάζει κάθε δύο χρόνια για να αντικατοπτρίσει τους πρωταγωνιστές του – τη βρετανική βασιλική οικογένεια – σε διάφορα στάδια της ζωής τους.

Η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Ωστόσο, η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι η τελική για το «The Crown» καθώς στις δύο επόμενες δύο σεζόν πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά.

Η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, νεότερη αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία ενσάρκωσε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΗΓΗ: