Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητεί από την ΕΠΟ ανάκληση της απόφασης

2
Ο-ΠΑΣ-Γιάννινα-ζητεί-από-την-ΕΠΟ-ανάκληση-της-απόφασης

Η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει αναστάτωση αλλά έφερε αντίδραση στις τάξεις της ομάδας των Ιωαννίνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία και ζητεί εγγράφως ανάκληση της απόφασης, εκφράζοντας την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά της γι΄ αυτή, ενώ όπως υπογραμμίζει επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για όποια ζημία υποστεί.

Ακόμη, κάνει λόγο για εσφαλμένη και αυθαίρετη ερμηνεία του σχετικού άρθρου του ΚΑΠ και αναρωτιέται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τις πληροφορίες που έχει λάβει η διοίκηση, «έχει ήδη κάνει κράτηση στο ένα και μοναδικό αυτό ξενοδοχείο του Αγρινίου, πριν καν μας κοινοποιηθεί η ως άνω απόφαση».

Η απάντηση της ΕΠΟ ήρθε με ανακοίνωση, στην οποία η διοργανώτρια αρχή ισχυρίζεται πως ο σύλλογος της Ηπείρου δεν δεσμεύθηκε ως προς την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, στη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών που προηγήθηκαν.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΗΓΗ: