Ο Μανούχος και η… απουσία του Κάκου

2
Ο-Μανούχος-και-η…-απουσία-του-Κάκου

Μόνο υπερβολή δεν θα ήταν να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Τρίπολη το απόγευμα της Κυριακής. Ή μάλλον τον κράτησαν όρθιο, για να γίνουμε πιο σαφείς. Δυο καταφανέστατα πέναλτι δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο με Καραντώνη και VAR (Μανούχος) να κλείνουν τα μάτια σε ξεκάθαρες παραβάσεις. Τέτοιες που μέχρι και ο… Ιβάν θα τις υποδείκνυε.

Κι αν ο διαιτητής μπορεί να έχει κάποια ελαφρυντικά, αυτός που δεν έχει, σίγουρα είναι αυτός που βρισκόταν στο VAR. Εκτός κι αν έπαθε στιγμιαία τύφλωση στις δύο περιπτώσεις που ο Κρέσπο έκανε πέναλτι μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Απ’ όσο γνωρίζουμε πάντως, ο Μανούχος δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

Σε αντίθεση με τον Τάσο Κάκο. Ο γνωστός… τιμητής των Ελλήνων διαιτητών απουσίαζε από το πάνελ της εκπομπής που εμφανίζεται στο OPEN λόγω ασθένειας όπως ενημέρωσαν οι παρουσιαστές κι έτσι δεν μπόρεσε να δώσει τα φώτα του για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Τί σύμπτωση όμως! Στη βραδιά που θα έπρεπε να μιλήσει για τα όργια του VAR και του Μανούχου ένιωσε αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών». Ας ελπίσουμε να είναι πάντως καλά στην υγεία του ο άνθρωπος και να επιστρέψει την επόμενη Κυριακή στο πόστο του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: