Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!

2
Ο-μήνας-γέννησής-σου-δείχνει-τις-παγίδες-που-πρέπει-να-αποφύγεις!

Κάποιες λεπτομέρειες, όπως η ώρα, η μέρα, ο μήνας που γεννήθηκε κάποιος είναι αρκετά σημαντικές, καθώς, εκτός από το ότι δείχνουν τη θέση των πλανητών και τα ζώδια, δίνουν πληροφορίες και για το χαρακτήρα ενός ατόμου, τι πρέπει να προσέξει στη ζωή του ή πώς θα αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler: Χαμός στην κόκκινη ομάδα μετά το συμβούλιο – «Πας πισώπλατα να με «μαχαιρώσεις»»

Παρακάτω μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον μήνα γέννησής σου και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!

Ιανουάριος

Αυτοί που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο, καλό θα ήταν να τροποποιούν τη ρουτίνα τους και να ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα. Η βαρετή καθημερινότητα μπορεί να γίνει η αφορμή να μείνουν στάσιμοι στη ζωή τους και να μην δοκιμάζουν νέα πράγματα που μπορούν να τους φέρουν χαρά.

Φεβρουάριος

Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο συνηθίζουν να δημιουργούν υψηλές προσδοκίες σχεδόν για τα πάντα. Ναι, είναι πολύ καλό να επιθυμείς και να επιδιώκεις πράγματα από εσένα και τους άλλους, αλλά βάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά κάθε φορά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να γευτείς και την… πικρή αίσθηση της απογοήτευσης.

Μάρτιος

Όπως και με τους γεννημένους τον Ιανουάριο, έτσι και εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο, είναι πολύ πιθανό να κολλήσουν σε παλιές συνήθειες που σε βάθος χρόνου τους κρατάνε πίσω. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσουν να ξεπεράσουν το παρελθόν, αναζητώντας κάτι που θα τους οδηγήσει σε μία νέα και πιο… βελτιωμένη εκδοχή τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: