Ο Δάσκαλος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega!

0
Ο-Δάσκαλος:-Όλα-όσα-πρέπει-να-γνωρίζετε-για-τη-νέα-σειρά-του-Παπακαλιάτη-στο-mega!

Η τελευταία φορά που έβαλε την υπογραφή του σε παραγωγή του Mega ήταν το 2010 με τη σειρά «4» να κερδίζει τότε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σήμερα, μία δε­καετία περίπου μετά, πιο ώριμος και δη­μιουργικός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει comeback στον σταθμό.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή είναι η φώτο που ανέβασε η Γκερέκου στις αρχές Ιουλίου από τις διακοπές τους

Τα χρόνια που απείχε από την τηλεό­ραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπά­ζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του.

Τώρα, πιο κατασταλαγμένος καλλιτεχνι­κά και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, δίνει ένα καινούργιο ραντε­βού με τους φανατικούς του, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, ετοιμάζει για τη νέα χρονιά μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθη­τικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Η ιστορία

Πρόκειται για το story ενός δασκά­λου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμέ­νου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστι­βάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθο­γένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα απο­τελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μα­στίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

ΠΗΓΗ: