Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία!

0
Ο-Βασιλακόπουλος-διέκοψε-τη-συνεδρίαση-και-την-ψηφοφορία!

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αν και δεν ήταν προγραμματισμένο αρχικά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε προσωρινά τη τηλεδιάσκεψη των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ και αποχώρησε μαζί με τον Αριστείδη Γολέμη.

Τι έγινε ακριβώς; Μετά την έναρξη της συνεδρίασης μέσω Zoom η παράταξη Φασούλα πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ενώ η ψηφοφορία ήταν στο 9-8 υπερ του πρώην προέδρου της ΕΟΚ, εκείνος που απέμενε να ψηφίσει ήταν ο Ιωάννης Καλαΐτζάκης, ο οποίος ήταν αναπληρωματικό μέλος και είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Φιλίππου

Ο Καλαϊτζάκης είχε συμφωνήσει με την παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου και μόλις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντιλήφθηκε ότι χάνεται η πλειοψηφία, αμέσως, αρχικά διαφώνησε με το δικαίωμα ψήφου του αναπληρωματικού μέλους (επειδή μπήκε καθυστερημένα στην τηλεδιάσκεψη) και εν συνεχεία ζήτησε μία ολιγόλεπτη διακοπή. Μόνο που τελικά, η διακοπή έμελλε να είναι οριστική καθώς λίγα λεπτά αργότερα έπεσε το Zoom λόγω τεχνικού προβλήματος. Θυμίζουμε ότι η τηλεδιάσκεψη είχε οργανωθεί από υπάλληλο της ΕΟΚ. 

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ψήφισε «απών», την ώρα που ο Σταύρος Δουβής έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και ο Χρήστος Μήλας στον Φάνη Χριστοδούλου. Κατ’ αυτόν τρόπο, η ψηφοφορία δεν ολοκληρώθηκε και για μία 5η μέρα η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης παρέμεινε ακέφαλη!

Επίσης, είναι απορίας άξιο πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος συγκάλεσε άτυπο διαδικτυακό Δ.Σ. αμέσως μετά την διακοπή της συνεδρίασης. Κάτι που ίσως θα έπρεπε να γίνει πριν την έναρξή της…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρή παραίτηση Φιλίππου από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!

ΠΗΓΗ: