Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Επέκτειναν μέχρι το 2024 οι αδερφές Πλευρίτου

2
Ολυμπιακός-πόλο-γυναικών:-Επέκτειναν-μέχρι-το-2024-οι-αδερφές-Πλευρίτου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σε σημαντικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τις τρεις αδερφές Πλευρίτου που έβαλαν με τη σειρά τους την υπογραφή τους σε νέα συμβόλαια συνεργασίας μέχρι το 2024.

Το σκουφάκι της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα φορούν για τρία χρόνια ακόμα οι τρεις αδερφές Πλευρίτου, με την Μαργαρίτα, την Ελευθερία και την Βάσω να δίνουν τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά στο φινάλε μίας εντυπωσιακής σεζόν που τις βρήκε να κατακτούν το τρεμπλ, και να επεκτείνουν τα συμβόλαια που τις δένουν με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η ανακοίνωση για την Μαργαρίτα Πλευρίτου

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024”, αναφέρει η ανακοίνωση, με την αθλήτρια να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για 11η συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι παρά πολύ δυνατοί.

Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει έχοντας τον κόσμο δίπλα μας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Κουντούρη και την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την στήριξη που μας έχουν δείξει”.

Η ανακοίνωση για την Ελευθερία Πλευρίτου

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ελευθερία Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024”, ανέφεραν οι Πειραιώτες στην ανακοίνωσή τους, με την Ελευθερία Πλευρίτου να δηλώνει από την πλευρά της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για 11η χρόνια. Παραμένω στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω στην καρδιά μου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τους φιλάθλους μας στα γήπεδα και στις πισίνες γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική”.

Η ανακοίνωση για την Βάσω Πλευρίτου

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Βάσω Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την αθλήτρια να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την συνέχεια μου της συνεργασία μας. Ο Ολυμπιακός αποτελεί την δεύτερη μου οικογένεια! Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε εκεί, στην κορυφή”.

ΠΗΓΗ: