Ολυμπιακοί Αγώνες: Δύο άτομα που σχετίζονται με τους Αγώνες νοσηλεύονται με κορονοϊό

0
Ολυμπιακοί-Αγώνες:-Δύο-άτομα-που-σχετίζονται-με-τους-Αγώνες-νοσηλεύονται-με-κορονοϊό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

Άνδρας με μάσκα με λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων
Άνδρας με μάσκα με λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων © 2021 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του Τόκιο 2020 δύο άτομα που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες νοσηλεύονται με κορονοϊό.

Δύο άτομα σχετιζόμενα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, νοσηλεύονται λόγω COVID-19, ανακοίνωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής, Μάσα Τακάγια, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν θεωρείται σοβαρή.

Ο κ. Τακάγια εξήγησε ότι πρόκειται για ανθρώπους προερχόμενους από το εξωτερικό, χωρίς να διευκρινίσει αν τα περιστατικά αφορούν αθλητές, προπονητές ή άλλους αξιωματούχους που βρίσκονται στην Ιαπωνία για τους Αγώνες.

Ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής ανέφερε επίσης, ότι ακόμη ένα άτομο χρειάστηκε σύντομη νοσηλεία, αλλά πλέον έχει πάρει εξιτήριο.

Σήμερα, ανακοινώθηκαν επιπλέον 24 κρούσματα κορονοϊού σχετιζόμενα με τους Ολυμπιαακούς, ανεβάζοντας τη συνολική καταμέτρηση από την 1η Ιουλίου στα 193 άτομα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: