Ολυμπιακοί Αγώνες – Γυμναστική: Άδοξο φινάλε για τον θρυλικό Ουτσιμούρα

  1
  Ολυμπιακοί-Αγώνες-–-Γυμναστική:-Άδοξο-φινάλε-για-τον-θρυλικό-Ουτσιμούρα
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

  ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

  Ο Κοχέι Ουτσιμούρα στο Τόκιο
  Ο Κοχέι Ουτσιμούρα στο Τόκιο 2021 GREGORY BULL / AP PHOTO

  Ο κορυφαίος σύγχρονος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Κοχέι Ουτσιμούρα, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του μονόζυγου στο Τόκιο και έβαλε έτσι άδοξο τέλος στην τεράστια καριέρα του.

  Αδοξο ήταν το φινάλε της τεράστιας καριέρας του Κοχέι Ουτσιμούρα. Ο κορυφαίος σύγχρονος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Ολυμπιονίκης στο σύνθετο ατομικό στο Λονδίνο και το Ρίο, είχε πτώση στον προκριματικό του μονόζυγου, του μοναδικού αγωνίσματος στο οποίο συμμετείχε στους Αγώνες του Τόκιο, βαθμολογήθηκε με 13,866β. και μένει εκτός τελικού.

  Ο 32χρονος Ιάπωνας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για καιρό από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, είχε δηλωθεί αρχικά και στο δίζυγο, αλλά τελικά αποσύρθηκε από το αγώνισμα αυτό και επικεντρώθηκε στο μονόζυγο, χωρίς επιτυχία.

  Ο Ουτσιμούρα έχει δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

  *Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

  Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

  ΠΗΓΗ: