Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ιχθύ

2
Οι-3-διαφορετικοί-τύποι-Ιχθύ

Για την ακρίβεια, μπορεί να έχεις χαρακτηριστικά από όλους! Άφησε ένα σχόλιο και πες μας σε ποιον ή ποιους τύπους του Ιχθύ ανήκεις!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έγινε! Η Μαριαγάπη έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι μια άλλη

1. Ο κίτρινος Ιχθύς!

Καρδιά μάλαμα, πακέτο με ένα παράξενα μοναδικό μυαλό. Αγαπάει τα όνειρά του, αλλά είναι πολύ διανοητικός τύπος, που μπορεί να σκέφτεται out of the box, μπορεί να συζητάει με τις ώρες και να αναλύει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, βαριέται όπου δεν υπάρχει νοητικό ερέθισμα και μισεί οτιδήποτε είναι κοινότυπο, εύκολο, πολυφορεμένο.

Είναι άνθρωπος που δύσκολο δεν τον λες, αλλά είναι μοναδικός σε ό,τι κάνει κι έχει ένα τσικ μιας τρέλας που τον βγάζει από το πλήθος και-ω, τι έκπληξη!- ξεχωρίζει! Όμως έχει πάντα τη δική του άποψη, δεν συμβιβάζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται δυσάρεστα επιθετικός.

Έχει μεγάλη καρδιά, χωράει όλο τον κόσμο, δεν κρατάει κακίες (βασικά δεν ασχολείται καν με μικρότητες), κάνει το καλό και το ρίχνει στο γιαλό κι όλα τα σχετικά ωραία, ΑΛΛΑ, αυτό που τον χαρακτηρίζει, είναι μια αποστασιοποίηση από όλους, διότι στην καρδιά του βάζει μόνο αγαπημένα πρόσωπα και με όλους τους υπόλοιπους ποτέ δεν πιάνεται μαλλί με μαλλί, διότι το θεωρεί χάσιμο χρόνου! Ωραίος τύπος και κομματάκι δύσπεπτος για όσους θέλουν να βρουν άτομο να το σπρώχνουν δεξιά κι αριστερά. Αυτός δεν πάει παρά μόνο εκεί που θέλει εκείνος.

2. Ο μπλε Ιχθύς!

Έχει όνειρα, κάνει όνειρα. Έχει καλοσύνη. Κάνει καλοσύνες. Του κάνεις κακό; Ξεχνάει και προσπερνάει ή φεύγει. Έχει αγάπη. Δίνει αγάπη. Έχει καλές προθέσεις. Πληγώνεται-φεύγει. Έχει ένστικτο. Σώζεται. Παίρνει αποφάσεις. Τις αμφισβητεί συχνά. Δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του. Ψάχνει στήριγμα. Έχει στόμα. Δεν μιλάει εκεί που πρέπει. Νιώθει πίεση. Φεύγει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: