Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο και η αναφορά στη Βασιλική Μιλλούση

2
Οι-πρώτες-δηλώσεις-του-Λευτέρη-Πετρούνια-μετά-το-χάλκινο-μετάλλιο-και-η-αναφορά-στη-Βασιλική-Μιλλούση

Αρχική Lifestyle Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο και η αναφορά στη Βασιλική Μιλλούση

Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021, 13:41

Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο και η αναφορά στη Βασιλική Μιλλούση

Μία μικρή αστάθεια στην έξοδο, στέρησε από τον Λευτέρη Πετρούνια ένα δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας γυμναστής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Όπως εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής, η θέση αυτή του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Την Ελένη και τη Σοφία. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη.

Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ γεμάτος, πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πανδημίες και χειρουργεία, μετά από όσα έχω περάσει. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά.

Νιώθω δικαίωση για αυτό το μετάλλιο, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν τις δύσκολες στιγμές. Και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο που έκανα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική που είναι εδώ μαζί μου και την ομάδα μου. Εννοείται θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: