Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Είναι ερωτευμένοι! Οι τρυφερές στιγμές τους!

5
Οικονομάκου-–-Μιχόπουλος:-Είναι-ερωτευμένοι!-Οι-τρυφερές-στιγμές-τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και μας το δείχνει συνεχώς με φωτογραφίες που αναρτούν στα social media. Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ξεκίνησε πριν από περίπου 7 χρόνια και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το φθινόπωρο του 2018 στη Μύκονο!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Χριστόπουλος: O χριστουγεννιάτικος στολισμός με το μωρό και τα κλάματα της γυναίκας του

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια και τον καρπό του έρωτα τους ήρθε να συμπληρώσει ο μικρός Μάξιμος, ο οποίος είναι 2 χρόνων!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί τρεις φορές σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, ο πολιτικός γάμος τους έγινε λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους στο Γύθειο.

Ακριβείς λεπτομέρειες για τον πρώτο γάμο δεν υπάρχουν ή δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο όλοι θυμόμαστε την φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Αθηνά από τις διακοπές τους στο εξωτερικό το 2017, οπού στην εν λόγω φωτογραφία είχε αναφέρει τη λέξη #justmarrried.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού!

ΠΗΓΗ: