Ξεκούκης: Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο, η μοναχή αδελφή του και η ζωή στην επαρχία!

0
Ξεκούκης:-Η-γνωριμία-με-τον-Άγιο-Παΐσιο,-η-μοναχή-αδελφή-του-και-η-ζωή-στην-επαρχία!

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για τη ζωή του στην επαρχία όπου ζει αλλά και για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός παρ’ όλο που αρχικά ήθελε να γίνει παπάς. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά του στα Μέγαρα όπου ζει με τη γυναίκα του με την οποία είναι παντρεμένος 26 ολόκληρα χρόνια.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ιωάννα Μαλέσκου: Ο ΣΚΑΪ πήρε μία σημαντική απόφαση για τη συνεργασία τους!

Όπως είπε, είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος και παρ’ όλο που ο ίδιος τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, η αδελφή του είναι μοναχή.

Ο Πέτρος Ξεκούκης επίσης μίλησε και για τα reality που παρακολουθούμε στην τηλεόραση, κάνοντας μάλιστα πλάκα για το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι εκείνος ο Bachelor στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου. Όμως, τόνισε ότι δεν βλέπει καθόλου τέτοιου είδους προγράμματα.

Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μεγάλη συλλογή από παλιά αντικείμενα που έχει σε έναν ειδικό χώρο στο σπίτι του, μερικά από τα οποία είχε δανείσει στην παραγωγή της πολύ επιτυχημένης σειράς Κόκκινο Ποτάμι για να χρησιμοποιηθούν.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε ο Πέτρος Ξεκούκης:

ΠΗΓΗ: