Ξεκίνησε η αναβάθμιση του OnePlus Nord στο Android 11

0
Ξεκίνησε-η-αναβάθμιση-του-oneplus-nord-στο-android-11

Του Πάρη Χαβιάτσου

Πριν μια βδομάδα η OnePlus είχε διαθέσει ένα update με επιδιορθώσεις σφαλμάτων (bug fixes), πάνω στο Android 10, δημιουργώντας την εντύπωση – αλλά και μια έντονη δυσαρέσκεια- στους κατόχους του Nord ότι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση θα καθυστερήσει περαιτέρω.

Τελικά, σχεδόν 2 μήνες μετά την πρώτη Open Beta, το budget phone της OnePlus αναβαθμίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού της Google, συνοδευόμενο από το τελευταίο UI της εταιρίας, OxygenOS 11.

H νέα έκδοση περιέχει όλες τις αλλαγές που πραγματοποίησαν η Google και η OnePlus και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων : Την μπάρα ενεργοποίησης του dark mode, τη δυνατότητα Always on Display, το ανασχεδιασμένο μενού στο κουμπι ενεργοποίησης (power button menu), τα chat bubbles, το νέο μενού ελέγχου των πολυμέσων κ.α.

Η OnePlus αναφέρει ότι η αναβάθμιση μεγέθους 2.77 GB έχει ήδη ξεκινήσει, αν ώστοσο δεν διακρίνεστε για την … υπομονή σας, μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας το Oxygen Updater μέσω του Google Play ( Oxygen Updater – Εφαρμογές στο Google Play) και να την εγκαταστήσει αυτόματα, όπως και κάθε νέα ενημέρωση, όποτε είναι διαθέσιμη.

[via]

ΠΗΓΗ: