Ντόρα Μακρυγιάννη: “Πλέον το να μου χρεώνουν κατά καιρούς διάφορες σχέσεις νομίζω ότι το θεωρώ και λίγο…”

1
Ντόρα-Μακρυγιάννη:-“Πλέον-το-να-μου-χρεώνουν-κατά-καιρούς-διάφορες-σχέσεις-νομίζω-ότι-το-θεωρώ-και-λίγο…”

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στο Love It και στην Κατερίνα Νινιού και μίλησε για δημοσιεύματα που κατά καιρούς της χρεώνουν σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μακρυγιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως » πλέον το να μου χρεώνουν κατά καιρούς διάφορες σχέσεις νομίζω ότι το θεωρώ και λίγο… φυσιολογικό. Σου λέει, πως γίνεται να είναι μόνη της τόσο καιρό. Γελάω γιατί τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι αστεία πια. Δηλαδή έβγαλαν κάποια στιγμή πως έχω σχέση μέχρι και με τον κολλητό μου».

«Χαίρομαι πολύ που δεν υπάρχει φλερτ μέσα από τα social media» πρόσθεση η νεαρή ηθοποιός. Όσον αφορά το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος», η Ντόρα Μακρυγιάννη πρόδωσε με χαμόγελο πως «είμαι ο ρόλος μου, είμαι η Αλίκη ή ήμουν η Μαρίνα! Είμαι ξεκάθαρα ο ρόλος μου αλλιώς δεν μπορεί να βγει κιόλας. Είναι τόσες πολλές οι σκηνές. Στο δρόμο συνήθως, τώρα, μου λένε, βρε Αλίκη μου γιατί είσαι τόσο ευκολόπιστη»!

«Δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. Το αποφάσισα ξαφνικά να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, στα 24» τόνισε, σε άλλο σημείο, η Ντόρα Μακρυγιάννη.

ΠΗΓΗ: