Ντενίση: Δεν είναι μόνο ο Κιμούλης «Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια»

0
Ντενίση:-Δεν-είναι-μόνο-ο-Κιμούλης-«Η-Γερονικολού-μου-είχε-πει-ότι-είναι-στα-δικαστήρια»

Μιμή Ντενίση: Η νέα αποκάλυψη για τους λόγους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μιμή Ντενίση. Η πετυχημένη ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα σχετικά με τον εργασιακό εκφοβισμό τον οποίο είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Χαμός στο Πρωινό: Η Σκορδά «έκοψε» τις δηλώσεις της Παπούλια – Η οργισμένη παρέμβαση της ηθοποιού

«Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και ποιοι είναι οι δύσκολοι», ανέφερε.

Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση πέρασε σε αποκαλύψεις…

«Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν; Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα».

Τέλος η Μιμή Ντενίση συμβούλευσε τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει ανοιχτά συγγνώμη…

«Και ο Γιώργος και άλλοι ηθοποιοί και κάποιοι σκηνοθέτες φέρονται σκληρά και άσχημα στους ηθοποιούς. Σε μια πρόβα μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ έχω φωνάξει πολλές φορές. Η παράσταση είναι κάτι άλλο. Ο άλλος μπροστά σε 500 άτομα μπορεί να πάθει και την καρδιά του αν του πεις τίποτα… Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο…

ΠΗΓΗ: