Νικητής Eurovision 2021: Ένιωσα προσβεβλημένος γι’ αυτό προσφέρθηκα να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών

2
Νικητής-eurovision-2021:-Ένιωσα-προσβεβλημένος-γι’-αυτό-προσφέρθηκα-να-υποβληθώ-σε-τεστ-ανίχνευσης-ουσιών

Ο μεγάλος νικητής της φετινής Eurovision ο οποίος με το γκρουπ του κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή του διαγωνισμού φέτος, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον σάλο που ξέσπασε όταν ο ίδιος κατά τη διάρκεια της βραδιάς έσκυψε μπροστά στο τραπεζάκι και έμοιαζε -για κάποιους- σαν να κάνει χρήση ουσιών.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, γι’ αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» είπε στο Πρώτο Θέμα ο Damiano και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μάς ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμο σαν μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν αντιμετωπίσαμε τη Eurovision σαν αγώνα, ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: