Νίκος Κουρκούλης: «Ξαναβρισκόμαστε με την Κέλλυ και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο»

2
Νίκος-Κουρκούλης:-«Ξαναβρισκόμαστε-με-την-Κέλλυ-και-το-συναίσθημα-είναι-απερίγραπτο»

Πάσχα με το MEGA: Μια ξεχωριστή βραδιά, ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα με την υπογραφή του Νίκου Κουρκούλη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του Mega το Μ. Σάββατο στις 21:20, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση.

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής ξεδιπλώνει τις αμέτρητες επιτυχίες της μακρόχρονης πορείας του σε ένα πρόγραμμα με μοναδικές ερμηνείες, δυνατές εικόνες, χορό και αναμνήσεις.

Μαζί του στη σκηνή η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, σπουδαία λαϊκά ντουέτα που θα μας συγκινήσουν. Ακόμα, θα απολαύσουμε τον γνωστό τραγουδιστή και λυράρη από την Κρήτη Νίκο Ζωιδάκη σε ρόλο-έκπληξη με τον Νίκο Κουρκούλη και τον δεξιοτέχνη λυράρη Γιώργο Ατματσίδη, ο οποίος θα μας χαρίσει αξέχαστες μελωδίες του Πόντου.

Special Guests ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, δημιουργοί των μεγαλύτερων επιτυχιών του Νίκου, με τους οποίους παρουσιάζει για πρώτη φορά στο MEGA το νέο του τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν».

Στα highlights της βραδιάς, η εμφάνιση και οι ερμηνείες της Κέλλυς Κελεκίδου σε ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου, με την οποία συνεργάστηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Κώστας Γκίτσης. Το ζευγάρι μετά από καιρό μιλά στην ON TIME και τη Σπυριδούλα Τριάντου γι’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά…

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μεγάλη αλλαγή στα social media μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Τι θα δούμε το βράδυ της Ανάστασης στο Mega ;


Θα παρακολουθήσετε ένα μοναδικό πρόγραμμα που η συγκίνηση και το κέφι εναλλάσσονται μέσα από δυνατές εικόνες, ξεχωριστά στιγμιότυπα και μοναδικές ερμηνείες. Η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, που με επηρέασαν στο πέρασμα της ζωής μου και τους ονομάζω Οδηγητές. Το γλέντι και η διασκέδαση είναι πρωταγωνιστές με χρώματα παράδοσης από όλη την Ελλάδα και με πολλές μουσικές και όχι μόνο εκπλήξεις . Ο επίλογος είναι αφιερωμένος σε όλες τις μανούλες του κόσμου με αφορμή τον πρόσφατο χαμό της μητέρας μου .

Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε μαζί στη τηλεοπτική σκηνή με την σύζυγό σας Κέλλυ Κελεκίδου μετά από τόσο μεγάλο διάστημα 10 χρόνων ;

Χάρη στη πρόταση του MEGA και της ομάδας παραγωγής, ξαναβρισκόμαστε με τη Κέλλυ μετά από ένα μεγάλο διάστημα και τολμώ να πω πως το συναίσθημα είναι απερίγραπτο γιατί δουλέψαμε γι αυτό το πρόγραμμα μαζί και το χαρήκαμε παρά τις δυσκολίες και τα όσα εμπόδια. Ήταν μια ευκαιρία για να δείξουμε στο κόσμο κάτι μοναδικό, σεβόμενοι πάντα το κοινό που μας παρακολουθεί. Δε δικαιούμαι να πω αν το καταφέραμε ή όχι το αφήνω στη κρίση του κόσμου, αυτό που μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα είναι πως το διασκεδάσαμε, το απολαύσαμε και ζήσαμε έντονα τη κάθε στιγμή της συνεργασίας μας .

Το Πάσχα πού θα σας βρει και πώς θα το περάσετε;


Το Πάσχα φέτος θα μας βρει οικογενειακά εδώ στην Αθήνα τρώγοντας την παραδοσιακή μαγειρίτσα παρακολουθώντας το ΣΠΙΤΙ με το MEGA και θα είναι από τις σπάνιες φορές που θα καθόμαστε με τα παιδιά μας για να ….μας παρακολουθήσουμε.

ΠΗΓΗ: