Νίκος Βέρτης: Στιγμές αγωνίας και τρόμου από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ

2
Νίκος-Βέρτης:-Στιγμές-αγωνίας-και-τρόμου-από-τους-βομβαρδισμούς-στο-Ισραήλ

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του στο Τελ Αβίβ, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για προγραμματισμένες συναυλίες.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του. Είναι το τρίτο 24ωρο όπου γίνεται μάχη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων με τις ρουκέτες να φεύγουν από την μια περιοχή στην άλλη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Αποχώρηση σοκ! Έφυγε οριστικά και… ο Νίκος Μπάρτζης!

Χθες έφτασαν στο Τελ Αβίβ οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη και απαθανάτισαν στιγμιότυπα από την στιγμή της άφιξής τους και όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε το “Πρωινό” η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο ήταν τρομακτική.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε on air με την συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία περιέγραψε την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν χθες το απόγευμα.

Η ίδια είπε: “Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στο αεροδρόμιο με τις σειρήνες να ηχούν. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο και κάτσαμε 2 ώρες περίπου. Αυτό συνεχίστηκε και μετά, καθώς πήγαμε στο ξενοδοχείο και εκεί μας έδωσαν κάποιες οδηγίες. Ακούστηκαν και πάλι κάποια “μπαμ μπαμ” και πήγαμε πάλι σε καταφύγιο του ξενοδοχείου. Η συναυλία για σήμερα αναβάλλεται. Είμαστε καλά και η παραγωγή βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να δούμε πότε θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα”.

Δείτε το βίντεο.

ΠΗΓΗ: