Νέο χρώμα για το Galaxy S21 FE 5G και πληροφορίες για την κάμερα

0
Νέο-χρώμα-για-το-galaxy-s21-fe-5g-και-πληροφορίες-για-την-κάμερα

Του Θάνου Παλάγκα

Το Galaxy S20 FΕ έγινε αμέσως επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Samsung σχεδιάζει διάδοχο – το Galaxy S21 FE 5G – για κυκλοφορία στο τέλος του 2021.

Πληροφορίες από το GalaxyClub λένε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το S21 FE σε ένα νέο χρώμα “Light Green”, πέρα από τα Pink, White, Violet και Gray/Silver που αναφέρθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του κινητού, πέρα από το γεγονός ότι θα μοιάζει με τα τωρινά Galaxy S21 μοντέλα, και ότι η εταιρία προσπαθεί να δώσει περισσότερες επιλογές χρώματος.

Επίσης οι πληροφορίες λένε το νέο μοντέλο θα έχει μια κάμερα selfie 32MP, πιθανόν από το mid-range μοντέλο Α72. Για σημείο αναφοράς, η ναυαρχίδα Galaxy S21 προσφέρει 10ΜΡ μπροστινή κάμερα.

Επίσης, δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για τα εσωτερικά της συσκευής, αν και αναφέρθηκε τον προηγούμενο μήνα ότι η Samsung δουλεύει σε δύο μοντέλα ένα 128GB και ένα 256GB.

To Galaxy S20 FE ανακοινώθηκε σε event στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά το Galaxy S21 FE φαίνεται ότι θα καταφθάσει λίγο νωρίτερα. Ο Evan Blass μας λέει ότι η Samsung πρόκειται να διοργανώσει Unpacked event στις 19 Αυγούστου για την παρουσίαση του FE.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνα που συνήθως η Samsung επιλέγει να παρουσιάζει την σειρά Galaxy Note, όμως φέτος δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Πιθανόν να γίνει η επιστροφή της σειράς μέσα στο 2022.

[via]

ΠΗΓΗ: