Νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα από τον Lewis Hamilton που βάζει 23,5 εκατ. ευρώ σε αυτό

0
Νέο-φιλανθρωπικό-ίδρυμα-από-τον-lewis-hamilton-που-βάζει-23,5-εκατ.-ευρώ-σε-αυτό

Ο Lewis Hamilton ανακοίνωσε την ίδρυση ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος με όνομα Mission 44, το οποίο έχει ως στόχο να υποστηρίξει οργανισμούς και προγράμματα που περιορίζουν το χάσμα στα συστήματα απασχόλησης και εκπαίδευσης, μέσω εταιρικών σχέσεων, συνεργασιών, δωρεών και υπεράσπισης.

Επιπλέον η κοινή φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Hamilton και της ομάδας της Mercedes που ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους θα συμπεριληφθεί επίσης στο Mission 44 και θα ονομάζεται Ignite. Αυτή, θα επικεντρωθεί στην αύξηση της εκπροσώπησης από διαφορετικά υπόβαθρα στη μελέτη θεμάτων STEM και μηχανικής.

Ο Hamilton που βάζει στο ίδρυμα 20 εκατ. λίρες (23,5 εκατ. ευρώ) από τη προσωπική του περιουσία, δήλωσε σχετικά:

Η υποστήριξη των φιλοδοξιών των νέων που δεν εκπροσωπούνται ήταν πάντα σημαντική για μένα και το Mission 44 αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μου να δημιουργήσω μια πραγματική αλλαγή σε αυτήν την κοινότητα.

Στην πρώιμη ζωή μου, βίωσα από πρώτο χέρι πώς η προέλευση από ένα υποεκπροσωπούμενο υπόβαθρο μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σου, αλλά, ευτυχώς για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω αυτές τις ανισότητες μέσω υποστήριξης και ευκαιριών. Θέλω να διασφαλίσω ότι και άλλοι νέοι από παρόμοια υπόβαθρα είναι σε θέση να κάνουν το ίδιο.

Είμαι τόσο ευγνώμων που η Mercedes είναι μαζί μου στη πρωτοβουλία Ignite που στοχεύει στη βελτίωση της εκπροσώπησης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα ευρήματα της Επιτροπής Hamilton και οι συστάσεις της μας έδωσαν μια φανταστική βάση για να ξεκινήσουμε το έργο μας.

Η αλλαγή στον κλάδο έχει καθυστερήσει πολύ, αλλά τώρα είμαστε σταθερά στο ταξίδι προς τη μετατροπή προς το καλύτερο.

ΠΗΓΗ: