Νέες αποχωρήσεις από το «Συνέδριο Γονιμότητας» μετά τον σάλο

2
Νέες-αποχωρήσεις-από-το-«Συνέδριο-Γονιμότητας»-μετά-τον-σάλο

Κι άλλες αποχωρήσεις σημειώνονται από το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές», το οποίο οργανώνεται στα Ιωάννινα.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το απαράδεκτο και οπισθοδρομικό περιεχόμενο του συνεδρίου και του βίντεο – promo που προβλήθηκε, αποσύρθηκε από τις εργασίες του και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, και έτσι δε θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου όπως και το κείμενο της πρόσκλησης εγείρουν σοβαρά ζητήματα και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή ούτε με την ιδιότητα του Δημάρχου, ούτε με την ιδιότητα του επιστήμονα.

Αποσύρεται και ο ANT1

Την απόσυρσή του επίσης από χορηγός του συνεδρίου ανακοίνωσε και ο ANT1. 

«Ο ΑΝΤ1 είχε αποδεχθεί να είναι Χορηγός Επικοινωνίας στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 2-4 Ιουλίου 2021, μετά από σχετική πρόταση των διοργανωτών.

Μετά την προβολή, όμως, του επαίσχυντου διαφημιστικού σποτ, ασφαλώς και ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί πλέον να είναι Χορηγός Επικοινωνίας του εν λόγω Συνεδρίου, καθώς και οποιασδήποτε άλλης διοργάνωσης που προσβάλλει τη γυναικεία υπόσταση. Επίσης, γι’ αυτόν τον λόγο, κανένα μέλος του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Συνέδριο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις