Νέα 360° προγράμματα από την Volterra με bonus εγγραφής έως 200€! target=”_blank”

0
Νέα-360°-προγράμματα-από-την-volterra-με-bonus-εγγραφής-έως-200e!-target=”-blank”

Φέτος το καλοκαίρι, η Volterra κατανοώντας πλήρως τις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των πελατών της έρχεται για πρώτη φορά να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποικίλες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση!

Πρόκειται για τα νέα προγράμματα 360°, τα οποία χάρη στη μεγάλη ποικιλία τους καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη περισσότερων κατηγοριών καταναλωτών, αλλά και ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Με τα προγράμματα 360°, οι πελάτες της Volterra μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ τους μέσα από μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων Πράσινης Ενέργειας. Ιδιαίτερα:

Με το πρόγραμμα 360° ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ για το σπίτι, ο καταναλωτής κερδίζει Bonus έως 80€ στον πρώτο λογαριασμό, με εγγραφή έως τις 31 Ιουλίου, ενώ επωφελείται από την έκπτωση συνέπειας 50%. Επιπλέον η έκπτωση αυτή του 50% μπορεί να εξασφαλιστεί ακόμη και αν δεν πληρωθεί εγκαίρως ο λογαριασμός, με μόνο 2 ευρώ επιπλέον πάγιο το μήνα.

Το πρόγραμμα 360° ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες κατηγορίας Γ1 και Γ1Ν, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις και εξοικονόμηση στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Παρέχει ξεκάθαρη Ενιαία Χρέωση Ενέργειας, χωρίς κλίμακες κατανάλωσης, 50% έκπτωση στην εγγύηση του προηγούμενου παρόχου ή 100% έκπτωση σε περίπτωση ενεργοποίησης πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών.

Με το πρόγραμμα 360° ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ο επαγγελματίας πραγματοποιώντας την εγγραφή του έως τις 31 Ιουλίου, επωφελείται από Bonus εγγραφής έως 200€ στον πρώτο λογαριασμό. Παράλληλα, παρέχεται ενιαία τιμή όλο το 24ώρο για κάθε τύπο επιχείρησης.

Το πρόγραμμα 360° ΕΥΕΛΙΞΙΑ καλύπτει και τις τρεις κατηγορίες επιχειρηματικών συμβολαίων ενέργειας (Γ21, Γ22, Γ23) με μία ίδια χαμηλή τιμή, έκπτωση στην εγγύηση έως 100% με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής.

Στο κόσμο της Volterra, οι καταναλωτές εκτός από τις προνομιακές τιμές απολαμβάνουν και την ιδιαίτερη, πελατοκεντρική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του AVAX, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας. Επιπλέον, έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με εύκολη, γρήγορη και απλή αλλαγή προμηθευτή ρεύματος χωρίς κόστος ενεργοποίησης και χωρίς μετατροπές στην υπάρχουσα εγκατάσταση, αλλά και άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς μέχρι τις 31/07 κάντε κλικ εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα της Volterra για το σπίτι, και εδώ όλα τα προγράμματα της Volterra για τη επιχείρηση ή επισκεφτείτε το κοντινότερο Volterra Shop.

ΠΗΓΗ: