Νέα σημαντική αναβάθμιση του Samsung Galaxy Labs

1
Νέα-σημαντική-αναβάθμιση-του-samsung-galaxy-labs

Vlasismiriagos's Avatar: Samsung Galaxy S20 Plus

Περιοχή: Άγνωστη

Μηνύματα: 3.164

Εγγραφή: Μάι. 2012

Το 2019, η Samsung παρουσίασε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Galaxy Labs. Λειτουργεί παρόμοια με το Good Lock (Nice Lock για την Ελλάδα και όχι μόνο), προσφέροντας μια ποικιλία διαφορετικών ενοτήτων που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες για να εκτελέσουν διαφορετικές εργασίες συστήματος: Το Battery Guardian παρακολουθεί τις ενεργοβόρες (χωρίς λόγο) εφαρμογές που θέλουν να απορροφήσουν την μπαταρία σας, ενώ το App Booster βελτιστοποιεί τις εφαρμογές μετά από μία ενημέρωση λογισμικού για να διατηρήσει την καλή λειτουργία τους. Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την άφιξη δύο νέων ενοτήτων, ενώ αρκετές άλλες ενημερώνονται στην έκδοση 2.0, με νέες δυνατότητες.


[ Αριστερά: Battery Tracker, Δεξιά: Battery Guardian ]

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τις επιμέρους ενότητες.

•Battery Tracker


Έχει λάβει μια μικρή οπτική ανανέωση και το γράφημα 7 ημερών εμφανίζει τώρα την ώρα που παρέμεινε ανοικτή η οθόνης σας, ακριβώς όπως το γράφημα 24 ωρών.

•Battery Guardian


Έχει λάβει μια μεγαλύτερη ενημέρωση, με πολλές νέες δυνατότητες. Η εξοικονόμηση ενέργειας στην οθόνη πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ανά εφαρμογή και θα μειώνει γρήγορα την φωτεινότητα της οθόνης όταν δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο, προτού τελικά το χρονικό όριο οθόνης κλειδώσει τη συσκευή. Η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τον ύπνο περιορίζει την απόδοση ενώ κοιμάστε, περιορίζοντας τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο και τη χρήση της CPU για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.


•File Guardian


Καταργήθηκε λόγω του ότι οι περισσότερες εφαρμογές της Samsung διαθέτουν πλέον δικό τους κάδο ανακύκλωσης.

•Memory Guardian


Είναι μια ολοκαίνουργια ενότητα που μας επιτρέπει να δούμε ακριβώς τι χρησιμοποιεί την μνήμη RAM. Εκτός από τη δυνατότητα εκκαθάρισης εφαρμογών από τη μνήμη, υπάρχει ένα χρήσιμο γράφημα ιστορικού χρήσης. Αυτό αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται η μνήμη RAM από το σύστημα, εκτελεί εφαρμογές και διαδικασίες προσωρινής αποθήκευσης.


•Thermal Guardian


Έχει ως στόχο να διατηρεί το τηλέφωνό σας…δροσερό και διαθέτει μερικές εύχρηστες λειτουργίες για να συμβεί αυτό. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το όριο της θερμοκρασίας πάνω από το οποίο το τηλέφωνο αρχίζει να μειώνει την απόδοση. Σύροντας το ρυθμιστικό προς τα αριστερά, το τηλέφωνο σας πληροφορεί ότι θα αρχίσει να ρίχνει την απόδοση του 2 βαθμούς κελσίου πιο κάτω του σύνηθες. Αντιστρόφως, σύροντάς το προς τα δεξιά θα αυξηθεί αυτό το όριο κατά 2 βαθμούς κελσίου αντίστοιχα.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση που έχει δει το Galaxy Labs από την κυκλοφορία του 2019 και τα νέα χαρακτηριστικά είναι σίγουρα χρήσιμα. Όπως πάντα, μπορείτε να κατεβάσετε τα πάντα από το Galaxy Store, και από το APK Mirror:

•https://www.apkmirror.com/…-00-9-release/


•https://www.apkmirror.com/…-00-5-release/


•https://www.apkmirror.com/…-00-5-release/


•https://www.apkmirror.com/…00-19-release/


•https://www.apkmirror.com/…-00-7-release/


•https://www.apkmirror.com/…-apk-download/


•https://www.apkmirror.com/…-apk-download/

[via]

Τελευταία τροποποίηση από Vlasismiriagos: Σήμερα, 02:28.

ΠΗΓΗ: