«Μπλόκο» της κυβέρνησης και ανατροπή στις διαδημοτικές μετακινήσεις

0
«Μπλόκο»-της-κυβέρνησης-και-ανατροπή-στις-διαδημοτικές-μετακινήσεις

Ανατροπή στην ανατροπή είχαμε στις διαδημοτικές μετακινήσεις στις περιοχές που είναι σε βαθύ κόκκινο και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το πρωί του Σαββάτου, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε αυτές τις περιοχές θα επιτρέπονται κανονικά τα Σαββατοκύριακα, όπως δηλαδή ισχύει και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση, αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, αντιλαμβανόμενη προφανώς οτι η κούραση του κόσμου είναι τέτοια που η διατήρηση του μέτρου, δεν θα είχε καμία ουσία και αποτέλεσμα.

Αντιθέτως διατηρείται η απόφαση που λήφθηκε χθες το βράδυ στην έκτακτη σύσκεψη και σύμφωνα με την οποία τα καταστήματα στις συγκεκριμένες περιοχές δεν θα ανοίξουν την Δευτέρα.

Η διαφορά αυτή φαίνεται και στην ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας που αναφέρεται μόνο στο λιανεμπόριο: «Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές περειφέρειες και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η Νικολούλη βρήκε μάνα που ήταν 10 χρόνια αγνοούμενη: Συγκίνηση όταν ξαναμίλησε με τον γιο της (vid)
  • Αδιανόητη καταγγελία αστυνομικής βίας: Άνδρες της ασφάλειας έσπασαν το χέρι 13χρονου στην Λάρισα
  • Χαμός στο Survivor με την ανακοίνωση του Λιανού: Έκτακτο συμβούλιο και νέες ομάδες (vid)

ΠΗΓΗ: