Μπισκότα προβατάκια – Πώς θα τα φτιάξετε και εσείς

0
Μπισκότα-προβατάκια-–-Πώς-θα-τα-φτιάξετε-και-εσείςΜπείτε στην κουζίνα με τα παιδιά σας και φτιάξτε αυτά τα απίθανα μπισκότα προβατάκια! Είναι απίθανα!

Μπισκότα προβατάκια - Πώς θα τα φτιάξετε και εσείς

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από την άνοιξη και φυσικά το Πάσχα που σε λίγες εβδομάδες θα το γιορτάσουμε. Και μπορεί όλα να μην είναι ξεκάθαρα για το πώς θα το γιορτάσουμε (Θα μπορούμε να ταξιδέψουμε; Να πάμε στα χωριά μας; Να βρεθούμε με κάποιους φίλους;) όμως σαν γονείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Έχουν περάσει σχεδόν έναν χρόνο μέσα στο σπίτι, μακριά από τις τάξεις τους και όπως είναι φυσικό θέλουν να κάνουν πράγματα πολλά για να βγει όλη εκείνη η ενέργεια που έχουν μέσα τους. Για να κάνετε αυτές τις μέρες ξεχωριστές και αξέχαστες για εκείνα, φτιάξτε ένα πρόγραμμα και κάντε κάτι μαζί κάθε απόγευμα που τελειώνουν το μάθημά τους ή κάθε πρωί, πριν μπουν στο Webex.

Εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε να φτιάξετε αυτά τα απίθανα μπισκότα προβατάκια. Είναι πανεύκολα να τα φτιάξει κανείς και τα μικρά σας θα ενθουσιαστούν με όλη την διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr