Μπαράζ επιθέσεων εναντίον τραπεζών τα ξημερώματα στην Αθήνα

0
3
Μπαράζ-επιθέσεων-εναντίον-τραπεζών-τα-ξημερώματα-στην-Αθήνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

περιπολικό

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν τα ξημερώματα ομάδες αγνώστων, προφανώς σε συντονισμό μεταξύ τους, με στόχο υποκαταστήματα τραπεζών. Μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε υαλοπίνακες και ΑΤΜ σε 4 διαφορετικά καταστήματα, ενώ έγινε και μία 5 καταδρομική ενέργεια πιο αργά.

Όλα ξεκίνησαν στις 02:30 με επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας επί οδού Μιχαλακοπούλου 151 στο Γουδί, όπου οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην είσοδο και στη τζαμαρία. Επόμενο χτύπημα στην οδό Φιλολάου 152 στο Παγκράτι, ενώ ακολούθησε επίθεση σε υποκατάστημα επί της οδού Χαράλαμπου Μούστου12 στο Ζωγράφου όπου οι άγνωστοι έσπασαν και το ΑΤΜ, ενώ στις 02:55 στόχος έγινε τράπεζα στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αγίας Σοφίας στον Βύρωνα.

Τέλος, γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα, άλλη ομάδα αγνώστων, προκάλεσε φθορές στην είσοδο και τη τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στη συμβολή της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ επιθέσεων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής με τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας.

  • τράπεζες
  • αστυνομία
  • επιθέσεις

ΠΗΓΗ: