Μπέτυ Μαγγίρα: Πήγε σε επίσημη πρεμιέρα με τις κόρες της – Δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσαν!

1
Μπέτυ-Μαγγίρα:-Πήγε-σε-επίσημη-πρεμιέρα-με-τις-κόρες-της-–-Δεν-θα-πιστεύεις-πόσο-μεγάλωσαν!

Η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε με τις κόρες της σε επίσημη πρεμιέρα και μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε πόσο μεγάλωσαν οι μικρές.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην επίσημη πρώτη πρεμιέρα της παράστασης «Πλούτος» Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα – Φωτό μέσα από το αεροπλάνο

Το Σινέ Γαλάτσι πλημμύρισε από παιδικές φωνές που με ευφάνταστο τρόπο γνώρισαν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, από τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικό κοινό τα τελευταία χρόνια, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Αρετή Κετιμέ και τους String Demons.


Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων! Πίσω από το μπερντέ ο Ηλίας Καρελλάς έδωσε ζωή με τη φωνή του στους χαρακτήρες του έργου, ενώ τη δισδιάστατη σύμβαση «έσπασε» με την παρουσία του ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το ρόλο του Πλούτου, αλλά και … της Φτώχειας!

Η μοναδική Αρετή Κετιμέ μάγεψε με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ με πρωτότυπη μουσική και ανατρεπτικές διασκευές το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons έπαιξε και τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας έναν ιδιαίτερο παλμό.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων απαθανατίσαμε τη Μπέτυ Μαγγίρα με τις κόρες της!


Δες τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: