Μπάρα δημητριακών : Τα υλικά για να φτιάξεις άμεσα ένα «superfood»

2
Μπάρα-δημητριακών-:-Τα-υλικά-για-να-φτιάξεις-άμεσα-ένα-«superfood»

Είναι ίσως ένα από τα πιο βολικά και βασικά γεύματα που μπορείς να τα παίρνεις όπου θες και μάλιστα ακόμη και στη δουλειά σου.

100 γρ. μαργαρίνη

200 γρ. νιφάδες βρώμης

50 γρ. καστανή ζάχαρη

150 γρ. μαύρη σοκολάτα

50 γρ. αμύγδαλο

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα λιώνεις τη μαργαρίνη με τη σοκολάτα. Αναμειγνύεις με τη βρώμη, την καστανή ζάχαρη και το αμύγδαλο,

    μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, στρώνεις κατά μήκος το μείγμα.
  • Ψήνεις για περίπου 30 λεπτά και μοιράζεις σε μερίδες.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ Για να λαμβάνετε κάθε ημέρα στο email σας τα νέα από το in.gr

Οι τροφές που μας «ανοίγουν» την όρεξη

Slow Food

Οι τροφές που μας ανοίγουν την όρεξη (κι ας φαίνονται χορταστικές)

Κι όμως, υπάρχουν τροφές που αντί να μας χορταίνουν, μας ανοίγουν την όρεξη

23/11/2020 13:00

Συνταγή για χαβανέζικη πίτσα με κοτόπουλο και ανανά

Slow Food

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολη πίτσα από την… Χαβάη

Μια πίτσα αλλιώτικη και τροπική

22/11/2020 17:15

«Σπριντ» για να γίνει συνάντηση Μπάιντεν με Μητσοτάκη, πριν από τον Ερντογάν

MUST READ

«Σπριντ» για να γίνει συνάντηση Μπάιντεν με Μητσοτάκη, πριν από τον Ερντογάν

23/11/2020 | 19:05

Γρήγορη μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας από την Γωγώ Δελογιάννη

Slow Food

Γρήγορη μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας από την Γωγώ Δελογιάννη

Η δραστήρια σεφ που, από το Master Chef, κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις καρδιές όλων των ενημερωμένων foodies της πόλης χάρη στα δημιουργικά της projects, φτιάχνει μια απλή, γευστικότατη μακαρονάδα για “κάτι διαφορετικό”, αλλά χωρίς μπελάδες και βαθμούς δυσκολίας.

22/11/2020 13:54

Γιατί θέριεψε ο κοροναϊός σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

MUST READ

Γιατί θέριεψε ο κοροναϊός σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

23/11/2020 | 19:05

Τρεις νέοι bartenders προτείνουν εντυπωσιακά και εύκολα cocktails για το σπίτι

Slow Food

Αυτά τα τρία ευφάνταστα cocktails θα φέρουν την bar κουλτούρα στο σπίτι σας

Μπορεί τα μπαρ να μένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, αλλά μπορούμε εύκολα να τα φέρουμε στο σπίτι. Τρεις από τους πιο επιδραστικούς bartenders της νέας γενιάς παρουσιάζουν τις συνταγές τους και μάς βάζουν ιδέες.

21/11/2020 15:39

 Διέκοψε δύο προπονήσεις ο Μαρτίνς: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου…»

MUST READ

Διέκοψε δύο προπονήσεις ο Μαρτίνς: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου…»

23/11/2020 | 19:05

Γιώργος Χατζηπαράσχος: Ο μύθος της Κρήτης που αποθέωσε το Business Insider

video

Stories

Γιώργος Χατζηπαράσχος: Ο μύθος της Κρήτης που αποθέωσε το Business Insider

Ο Γιώργος Χατζηπαράσχος, ένας από τους τελευταίους αρτοποιούς στην Ελλάδα που φτιάχνει χειροποίητο φύλλο, αποθεώνεται από το Business Insider

20/11/2020 13:26

Παιδικός καρκίνος: Νέα ανακάλυψη επιτρέπει την καλύτερη θεραπεία και πρόγνωση

MUST READ

Παιδικός καρκίνος: Νέα ανακάλυψη επιτρέπει την καλύτερη θεραπεία και πρόγνωση

23/11/2020 | 19:05

Πρόσφατα Άρθρα Slow Food

Οι τροφές που μας «ανοίγουν» την όρεξη

Slow Food

Οι τροφές που μας ανοίγουν την όρεξη (κι ας φαίνονται χορταστικές)

Κι όμως, υπάρχουν τροφές που αντί να μας χορταίνουν, μας ανοίγουν την όρεξη

23/11/2020 13:00

Συνταγή για χαβανέζικη πίτσα με κοτόπουλο και ανανά

Slow Food

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολη πίτσα από την… Χαβάη

Μια πίτσα αλλιώτικη και τροπική

22/11/2020 17:15

Γαλοπούλα: Η ιστορία της και πώς έγινε «εθνικό» φαγητό στις ΗΠΑ

Stories

Με ποιο πτηνό ήθελε να αντικαταστήσει ο Βενιαμίν Φραγκλίνος τον φαλακρό αετό των ΗΠΑ

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Αβραάμ Λίνκολν, πρωτεργάτες του αμερικανικού έθνους έκαναν τη γαλοπούλα εθνικό φαγητό

22/11/2020 14:16

Γρήγορη μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας από την Γωγώ Δελογιάννη

Slow Food

Γρήγορη μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας από την Γωγώ Δελογιάννη

Η δραστήρια σεφ που, από το Master Chef, κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις καρδιές όλων των ενημερωμένων foodies της πόλης χάρη στα δημιουργικά της projects, φτιάχνει μια απλή, γευστικότατη μακαρονάδα για “κάτι διαφορετικό”, αλλά χωρίς μπελάδες και βαθμούς δυσκολίας.

22/11/2020 13:54

Μαγειρική: Η διασκέδαση στα χρόνια της καραντίνας

Slow Food

Μαγειρική: Η διασκέδαση στα χρόνια της καραντίνας

Δεν είναι τυχαίο ότι η μαγειρική είχε αναδειχθεί… νικήτρια της καραντίνας την περασμένη άνοιξη, με εργένηδες και οικογένειες να μπαίνουν στην κουζίνα και να αναζητούν νέες συνταγές

22/11/2020 13:00

Τρεις νέοι bartenders προτείνουν εντυπωσιακά και εύκολα cocktails για το σπίτι

Slow Food

Αυτά τα τρία ευφάνταστα cocktails θα φέρουν την bar κουλτούρα στο σπίτι σας

Μπορεί τα μπαρ να μένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, αλλά μπορούμε εύκολα να τα φέρουμε στο σπίτι. Τρεις από τους πιο επιδραστικούς bartenders της νέας γενιάς παρουσιάζουν τις συνταγές τους και μάς βάζουν ιδέες.

21/11/2020 15:39

Θυμάστε τα φαγητά που δεν τρώγαμε παιδιά και τώρα λατρεύουμε;

Slow Food

Θυμάστε τα φαγητά που δεν τρώγαμε παιδιά και τώρα λατρεύουμε;

Οι μητέρες μας τα έφτιαχναν, αλλά ήξεραν πως δεν θα τα φάμε εύκολα. Τώρα, τα έχουμε αγαπήσει και αναβαθμίσει!

20/11/2020 17:13

Γιώργος Χατζηπαράσχος: Ο μύθος της Κρήτης που αποθέωσε το Business Insider

video

Stories

Γιώργος Χατζηπαράσχος: Ο μύθος της Κρήτης που αποθέωσε το Business Insider

Ο Γιώργος Χατζηπαράσχος, ένας από τους τελευταίους αρτοποιούς στην Ελλάδα που φτιάχνει χειροποίητο φύλλο, αποθεώνεται από το Business Insider

20/11/2020 13:26

Οι καταναλωτές στρέφονται στην υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια του lockdown

Slow Food

Τέλος τα σουβλάκια, ζήτω η κινόα κατά τη διάρκεια του lockdown

Οι καταναλωτές στον κοροναϊό μείωσαν τις δαπάνες τους για έτοιμα γεύματα και αγόρασαν περισσότερα φρούτα και λαχανικά, στρεφόμενοι σε μια πιο υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια του lockdown

19/11/2020 18:00

Χορταστικό croque madame με μπεσαμέλ μετσοβόνε από τον Χάρη Νικολούζο

Slow Food

Χορταστικό croque madame με μπεσαμέλ μετσοβόνε από τον Χάρη Νικολούζο

Ποιος χρειάζεται το πρωινό ή το μεσημεριανό φαγητό όταν υπάρχει η επιλογή του brunch; Ο Κερκυραίος σεφ, που ξεκίνησε από τις κουζίνες του Μποτρίνι και έφασε να πετυχαίνει σημαντικές συνεργασίες με πολύ γνωστά εστιατόρια της Ελλάδας, ξεκλειδώνει τα μυστικά του πολυαγαπημένου όλων croque madame.

18/11/2020 17:00

ΠΗΓΗ: