Μιτάι: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη»

2
Μιτάι:-«Δεν-έχουμε-περιθώρια-για-άλλα-λάθη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Μιτάι στη NOVA:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα: «Όλοι προσπαθήσαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε την κατοχή, πιέσαμε, καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος και αν είχαμε παραπάνω χρόνο θα μπορούσαμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε».

Για το 1-5 του πρώτου γύρου των πλέι οφ και αν το σκέφτεται: «Το έχουμε στο μυαλό μας αλλά προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Μετά τον Ολυμπιακό βγάλαμε αντίδραση. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και έχουμε πει ότι θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο ματς του Καραϊσκάκη σε σχέση με το 1-5 του ΟΑΚΑ: «Περιμένω τον ίδιο Ολυμπιακό, την ίδια δυνατή ομάδα, αλλά να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο που ακολουθεί: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα καθορίσει τη συνέχεια τη δικιά μας στο Κύπελλο και θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και να περάσουμε στον τελικό».

ΠΗΓΗ: