Μικρούτσικος: Ενοχλημένος με τον Βαρθακούρη: «Ο Χάρης ψεύδεται» – Τι έχει συμβεί;

1
Μικρούτσικος:-Ενοχλημένος-με-τον-Βαρθακούρη:-«Ο-Χάρης-ψεύδεται»-–-Τι-έχει-συμβεί;

Ευτυχείτε: Τι συνέβη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη στην εκπομπή;

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η «Αγορίτσα» στα πρώτα της βήματα πριν 25 χρόνια! Κουκλάρα

Στο live του Bg Brother της Παρασκευής (20-11) παρακολουθήσαμε τη «γραμμή ζωής» του Δημήτρη Κεχαγιά.

Σε αυτό το βίντεο ο παίκτης δεν έκανε καμία αναφορά στην προσωπική του ζωή και στις σχέσεις του, κάτι το οποίο δεν σχολιάστηκε από κανέναν στο πλατό, σε αντίθεση με τη «γραμμή ζωής» της Άννας Μαρίας που είχε προβληθεί στο προηγούμενο live, οπού όλοι είχαν σχολιάσει το γεγονός ότι η Άννα Μαρία δεν είχε κάνει αναφορά στις σχέσεις της.

Όταν ο Χάρης Βαρθακούρης ρωτήθηκε γιατί δεν το σχολίασαν, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση της Ψυχαράκη, ο Χάρης, απάντησε: «Ήθελα να το πω στον Ανδρέα αλλά είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά και το προσπέρασα».

Μετά από αυτή τη δήλωση, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (23-11) στην εκπομπή Ευτυχείτε, παρενέβη ο Ανδρέας, ο οποίος αντέδρασε και μέσω του Χάρη Λεμπιδάκη, μεταφέρθηκε η άποψη του.

«Με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο Χάρης ψεύδεται στα όσα είπε. Επειδή στην περίπτωση της Άννας Μαρίας είχε σχολιάσει και είχε αντιδράσει, δεν του ζητήθηκε να σχολιάσει στη «γραμμή ζωής» του Κεχαγιά και άλλαξαν θέμα», είπε ενώ ο Χάρης αποκάλυψε πως το κλίμα ήταν πολύ παγωμένο σχετικά με τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο

ΠΗΓΗ: