«Μην σκοτώσετε την μητέρα μου»: Το μήνυμα του Ράιαν Ρέινολντς προς όσους παρτάρουν εν μέσω πανδημίας target=”_blank”

5
«Μην-σκοτώσετε-την-μητέρα-μου»:-Το-μήνυμα-του-Ράιαν-Ρέινολντς-προς-όσους-παρτάρουν-εν-μέσω-πανδημίας-target=”-blank”

Ο Ράιν Ρέινολντς προέτρεψε τους νέους του Καναδά να σταματήσουν να πηγαίνουν σε πάρτι και να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, λέγοντας: «Ελπίζω οι νέοι να μην σκοτώσουν τη μαμά μου».

Ο πρωταγωνιστής του Deadpool, 43 ετών σήμερα, απάντησε στο αίτημα για βοήθεια από τον πρόεδρο της Βρετανικής Κολομβίας – η δυτική επαρχία του Καναδά – Τζον Χόργκαν, καθώς τα περιστατικά κορονοϊού αυξήθηκαν στην επαρχία.

Την Τετάρτη, ο κ. Χόργκαν έγραψε στο Twitter ότι «οι νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα δεν είναι η ώρα να πάνε στα πάρτι». 

Μοιράστηκε ένα βίντεο από μία συνέντευξη Τύπου, στην οποία κάλεσε τον ηθοποιό, λέγοντας: «Ράιαν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου εδώ. Έλα σε επαφή μαζί μας». 

Ο Ρέινολντς απάντησε με φωνητικό μήνυμα στον κ. Χόργκαν, λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι υπέροχη ιδέα, καθώς αμφιβάλλει ότι οι νέοι θέλουν ιατρικές συμβουλές από πρόσωπα σαν κι εκείνον. Παρόλα αυτά, εξέφρασε τη γνώμη του. 

«Οι νέοι της Βρετανικής Κολομβίας γιορτάζουν, κάτι που φυσικά είναι επικίνδυνο», ήταν αυτό που είπε. 

«Πιθανώς δεν γνωρίζουν ότι χιλιάδες νέοι όχι μόνο αρρωσταίνουν από κορονοϊό, αλλά πεθαίνουν κιόλας. Είναι τρομερό που επηρεάζει τους πιο ευάλωτους από εμας», συμπλήρωσε. 

Ο Ρέινολντς είπε ότι η μητέρα του δεν θέλει να μένει στο διαμέρισμά της όλη την ημέρα. 

«Ελπίζω οι νέοι να μην σκοτώσουν την μαμά μου ειλικρινά. Ή κάποιον άλλον. Ας μην σκοτώσουμε κανέναν. Νομίζω, ακούγεται λογικό». 

Η Βρετανική Κολομβία είδε να αυξάνονται τα κρούσματά της την περασμένη εβδομάδα, ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων ηλικίας μεταξύ 20 και 39 ετών.

 

Πηγή: SkyNews 

ΠΗΓΗ: