Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η επιστροφή στα γυρίσματα μετά το κρούσμα και όσα θα δούμε προσεχώς!

1
Μην-αρχίζεις-τη-Μουρμούρα:-Η-επιστροφή-στα-γυρίσματα-μετά-το-κρούσμα-και-όσα-θα-δούμε-προσεχώς!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τέλος καλό, όλα καλά μετά την περιπέτεια που είχαν στην παραγωγή της αγαπημένης κωμικής σειράς με κρούσμα κορονοϊού το οποίο αναγκαστικά πήγε πίσω τα γυρίσματα. 

Τα γυρίσματα της σειράς ήδη ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες και όλα πηγαίνουν… ρολόι, και από την ερχόμενη εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα παρακολουθούμε ολοκαίνουργια επεισόδια.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: H Φάρμα: Δεν προβλήθηκε ακόμη η αποχώρησή του και εκείνος βγήκε βόλτα στην Ακρόπολη

Λόγω του κρούσματος, οι άνθρωποι της παραγωγής, έπρεπε να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζονται για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού και έτσι οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις τελευταίες μέρες επεισόδια σε επανάληψη.

Από Δευτέρα όμως θα βλέπουμε τους αγαπημένους μας ήρωες σε νέες περιπέτειες. Διαβάστε παρακάτω τα επεισόδια που θα δούμε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Δευτέρα 5/4

Guest: Τόλης Παπαδημητρίου

Η Μένη έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) αλλά τελικά φορτώνεται στον Άγγελο και τη Βέλη.

Ο Κανάτης έρχεται στον Πύργο να κάνει έκπληξη στη Μένη, μόνο που ταυτόχρονα είχαν ραντεβού στην Αθήνα.

Για να γλιτώσει μια αγγαρεία ο Μηνάς, επικαλείται έναν εφιάλτη που είδε, αλλά δεν πιάνουν αυτά στη Βούλα. Μήπως όμως είχε δίκιο;

Η Ξένια κι ο Μπάμπης προσπαθούν να μεταπείσουν την Σοφία ώστε να μην πάει στην Γαλλία με τον Γιωργάκη. Και κουβέντα στην κουβέντα η Ξένια λέει μια βαριά κουβέντα για τον Μπάμπη και όλα τινάζονται στον αέρα…

Τρίτη 6/4

Γυρίζοντας σπίτι, ο Μηνάς και η Βούλα από μια ωραία έξοδο, ανακαλύπτουν πως κανείς τους δεν έχει πάρει κλειδιά…

Η Βέλη αντιμετωπίζει τα παράπονα των εργαζομένων στον ξενώνα, ώσπου συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος έχει ταχθεί με το μέρος τους.

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που συμμετέχει το Λύκειο της Ξένιας, γεννιούνται ερωτήματα στον Μπάμπη και στην Ξένια. Αν ζούσαν το 1821, θα πολεμούσαν; Και ποιος από τους δυο θα γινόταν ήρωας;

Η Μένη πείθει τον κυρ-Ηλία να συμμετάσχει σ’ ένα διαγωνισμό… κατανάλωσης φαγητού!

Τετάρτη 7/4

Όταν η Άλκηστη δημοσιεύει ένα ποίημα της, η Βέλη μπαίνει στη διαδικασία να αποδείξει ότι μπορεί κι αυτή να γράψει ποίηση. Θα αντέξει ο Άγγελος την καινούρια της τρέλα;

Ο Μηνάς φέρνει μια κιθάρα, με ύποπτη προέλευση… Πόσο θα μπορέσει να κρατήσει κρυφή την κουτσουκέλα του από την Βούλα;

Η Ξένια προσπαθεί να ανεβάσει την λίμπιντο του Μπάμπη με κάτι μαντζούνια. Αλλά τελικά αντί να κάνουν σεξ…

Ο Σωτήρης και ο Μήτσος αρχίζουν να κάνουν πάρα πολύ παρέα, κάτι που αναστατώνει ιδιαίτερα την Καίτη και τον Ηλία.

ΠΗΓΗ: