Με δάκρυα στα μάτια ο πρίγκιπας Κάρολος μετά την επίσκεψή του στον Φίλιππο

1
Με-δάκρυα-στα-μάτια-ο-πρίγκιπας-Κάρολος-μετά-την-επίσκεψή-του-στον-Φίλιππο


Αρχική


Lifestyle


Με δάκρυα στα μάτια ο πρίγκιπας Κάρολος μετά την επίσκεψή του στον Φίλιππο

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, 18:30

Με δάκρυα στα μάτια ο πρίγκιπας Κάρολος μετά την επίσκεψή του στον Φίλιππο

Συναισθηματικά φορτισμένος έφυγε ο πρίγκιπας Κάρολος από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έφτασε στο King Edward VII στις 3:30 το μεσημέρι, όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να παραμείνει κι άλλες μέρες για «παρατήρηση και ανάπαυση».Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Buckingham, «Μετά από συνεννόηση με τον γιατρό του, ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πιθανό να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρατήρηση και ξεκούραση το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα. Όπως έχουμε πει προηγουμένως, ο γιατρός ενεργεί με μεγάλη προσοχή. Ο Δούκας παραμένει σε καλή διάθεση».

Ο πρίγκιπας Κάρολος ταξίδεψε από το Highgrove του Gloucestershire στο Λονδίνο για να δει τον πρίγκιπα Φίλιππο. Μετά από μισή ώρα παραμονής στο νοσοκομείο, ο Κάρολος αποχώρησε, με σκοπό να επιστρέψει πιθανότατα στο Highgrove.

Τον περασμένο μήνα, τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η σύζυγός του, βασίλισσα Ελισάβετ, εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19.

Ο δούκας πρόκειται να γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο του 2021, αλλά οι fans της βασιλικής οικογένειας δεν θα πρέπει να περιμένουν καμία μεγάλη, δημόσια γιορτή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: