Μεσάνυχτα: Ο Ψυχίατρος, Δημήτρης Παπαδημητριάδης μπαίνει στο μυαλό ενός παιδόφιλου

3
Μεσάνυχτα:-Ο-Ψυχίατρος,-Δημήτρης-Παπαδημητριάδης-μπαίνει-στο-μυαλό-ενός-παιδόφιλου

Μεσάνυχτα: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ευαίσθητοι, ταυτόχρονα με την έλξη που έχουν στις ηλικίες αυτές» 

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα και στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο Ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης. Η επίσκεψή του μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και ο ίδιος θέλησε να μεταφέρει στους τηλεθεατές, όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να έχει ένας παιδόφιλος στο μυαλό του, αλλά και το πώς φτάνει ο ίδιος στο να ζητήσει μόνος του ψυχιατρική βοήθεια.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Σάκη και James! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

«Καταλαβαίνουμε ότι σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως παιδόφιλοι, δεν το επιλέγουν, αλλά είναι κάτι που τους συμβαίνει», ξεκαθάρισε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης ανέφερε…

«Συμβαίνει να με πλησιάζουν άνθρωποι ως Ψυχιάτρο με την πρόσληψη της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ευαίσθητοι, ταυτόχρονα με την έλξη που έχουν στις ηλικίες αυτές τις μικρές και καταλαβαίνουν την ανάγκη ότι θα πρέπει να γίνει κάτι γι’αυτό. Ο νόμος, προβλέπει στο ιατρικό απόρρητο ότι θα τηρηθεί, εάν δεν συντρέχουν αιτίες όπου θα πρέπει να παραβιαστεί το απόρρητο. Εμείς μπορούμε να εντοπίσουμε τον άμεσο κίνδυνο μιας καταστροφικής πράξης προς έναν ανήλικο ή σε έναν άλλον άνθρωπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν δεν μπορούμε, με απόλυτη γνώση, να προλάβουμε το κακό αυτό, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τις Αρχές».

Σχετικά με το ιατρικό απόρρητο, ο γνωστός ψυχίατρος δήλωσε: «Χώρα με χώρα, έχει διαφορετικούς κανόνες για το πώς πάει το ιατρικό απόρρητο σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά θα ήταν καλή σκέψη κατά τη γνώμη μου, να πάμε στη ρίζα ενός διαχρονικού προβλήματος, όπως αυτού. Θα υπάρχει, όσο και να βρίσκεται στην επικαιρότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΠΗΓΗ: