ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη» Το εντυπωσιακό video της νέας τους επιτυχίας!

1
ΜΕΛΙsses-–-«Που-'Ναι-Η-Αγάπη»-Το-εντυπωσιακό-video-της-νέας-τους-επιτυχίας!

ΜΕΛΙSSES: Το no1 συγκρότημα της χώρας μεταφέρει στις οθόνες μας μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία

Οι MEΛΙSSES παρουσιάζουν το music video για τη νέα τους επιτυχία «Που ‘Ναι Η Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συγκινούν, βάζοντάς μας ταυτόχρονα σε προβληματισμό.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία απόψε

Το no1 συγκρότημα της χώρας μεταφέρει στις οθόνες μας μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία για το άδοξο τέλος μιας αγάπης και ταυτόχρονα για την αγάπη προς τον πλησίον που σπανίζει στις μέρες μας αν και οφείλει να είναι αυτονόητη.

Σε concept και καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Μάστορα και σκηνοθεσία του Άλεξ Λαζαρίδη, το music video του «Που ‘Ναι Η Αγάπη», που ήδη βρίσκεται στο top10 των YouTube trends, μεταδόθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή, Σπίτι με το Mega.

το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, καθηλώνοντας για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Το «Που ‘Ναι Η Αγάπη», σε στίχους και μουσική MEΛΙSSES, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο εντυπωσιακό live του συγκροτήματος στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πραγματοποιήθηκε στο ενεργειακό στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού, κλέβοντας τις εντυπώσεις και έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα, φιγουράροντας σε υψηλές θέσεις του ελληνικού και του μικτού official IFPI airplay chart by MediaInspector και τα digital charts από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

ΠΗΓΗ: