Ματούλα Ζαμάνη: «Καμμένα όλα, καμμένες αθώες ψυχές»

1
Ματούλα-Ζαμάνη:-«Καμμένα-όλα,-καμμένες-αθώες-ψυχές»

Η Ματούλα Ζαμάνη έκανε μια ανάρτηση με αφορμή τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει ανά την Ελλάδα.

Τα όσα έγραψε πραγματικά ανατριχιάζουν.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Βρανά: «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

Αυτό το καλοκαίρι, ποιος θα το πάρει;

Αποκρουστικά ψέμματα,

όλα καλά, αλλά δεν είναι.

Καμμένα όλα, καμμένες αθώες ψυχές,

Και μείς πασχιζουμε καθε μέρα

να επινοήσουμε ομορφιά να κρατηθούμε.

Και σήμερα είναι αδύνατο», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Ματούλα Ζαμάνη.

Να θυμίσουμε πως προβλήματα και στην υδροδότηση πολλών περιοχών προκάλεσε, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ, η μεγάλη πυρκαγιά που εξελίσσεται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει η ΕΥΔΑΠ, η πυρκαγιά είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Ειδικότερα, μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ προσθέτει ότι τα συνεργεία της «από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών. Ωστόσο, η πυρκαγιά βρίσκεται προς το παρόν σε πλήρη εξέλιξη με απροσδιόριστο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση. Η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου».

ΠΗΓΗ: