Μαρία Μπεκατώρου: Άφωνος ο Λιάγκας με την παρουσιάστρια – Πόσα κιλά έχει χάσει

1
Μαρία-Μπεκατώρου:-Άφωνος-ο-Λιάγκας-με-την-παρουσιάστρια-–-Πόσα-κιλά-έχει-χάσει

Στην εκπομπή Το Πρωινό εν όψει της πρεμιέρας του YFSF φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26-02) η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται. Ζυγίζομαι συχνά γιατί δεν θέλω να παχύνω ξανά! Ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Πριν τα χάσω τα κιλά, δεν ανέβαινα καθόλου…», είχε πει η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με πώς κατάφερε κι έχασε τα περιττά κιλά.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Tik Talk: Λύγισε ο Μικρούτσικος – Ο Σρόιτερ ζήτησε να διακόψει την εκπομπή

Η παρουσιάστρια δεν έμεινε στα εννέα κιλά που είχε χάσει αφού όπως αποκάλυψε μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να τα κάνει έντεκα!

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα.

Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είπε στο Πρωινό.

Δες το σχετικό απόσπασμα

ΠΗΓΗ: