Μαρία Ηλιάκη: Οι φώτο και τα βίντεο λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της που δεν παρατήρησες

3
Μαρία-Ηλιάκη:-Οι-φώτο-και-τα-βίντεο-λίγο-πριν-την-ανακοίνωση-της-εγκυμοσύνης-της-που-δεν-παρατήρησες

Πριν την ανακοίνωσή της όμως δημοσίευσε δύο υπέροχα βίντεο με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη στα οποία απεικονίζονται να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη Ζυρίχη και το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου πήρε την απόφαση να αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έγινε! Η Μαριαγάπη έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι μια άλλη

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και τρεις μήνες περίπου έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται ο σύντροφό της, άλλαξαν διαμέρισμα και… περιμένουν πως και πως το πρώτο τους παιδί…

Λίγες μέρες μετά τα ευχάριστα, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Και τι είναι αυτό που όλες οι εγκυούλες θέλουν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή την περίοδο, εκτός φυσικά από το φαγητό, αλλά λόγω της κοιλίτσας που φουσκώνει δεν το απολαμβάνουν; Μα φυσικά ο ύπνος.

Όμως είδες τις φώτο και τα βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη με τον αγαπημένο της πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της;

Δες τα παρακάτω!

ΠΗΓΗ: