Μαγκουάιρ: Ο πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου που συνέλαβε τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο

3
Μαγκουάιρ:-Ο-πρωταθλητής-Ζίου-Ζίτσου-που-συνέλαβε-τον-αρχηγό-της-Μάντσεστερ-Γιουνάιτεντ-στη-Μύκονο

Εξαιρετικά άτυχος φαίνεται ότι ήταν ο Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς ο αστυνομικός που τον συνέλαβε στη Μύκονο ήταν πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

“Μάστερ” των πολεμικών τεχνών φαίνεται ότι είναι ο αστυνομικός που οδήγησε στο κρατητήριο τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Με μία λαβή Ζίου Ζίτσου, ο Βρετανός αμυντικός ακινητοποιήθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, μετά τον βίαιο καυγά στον οποίο πρωταγωνίστησαν ο ίδιος και η παρέα του.

Ο Μαγκουάιρ ήταν πολύ άτυχος, καθώς ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο μαζί με συναδέλφους του και τον συνέλαβε, ήταν πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, ο αστυνομικός έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και είναι αποσπασμένος στη Μύκονο.

Εκτός από τη στολή του αστυνομικού, στον ελεύθερο του χρόνο φοράει και τη λευκή στολή των πολεμικών τεχνών που ονομάζεται “τζι”, ενώ έχει κορυφαίες διακρίσεις.

Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας, λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών των αστυνομικών, ενώ προπονεί και παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του Ζίου Ζίτσου.

“Θεωρώ πως μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν έχει χτυπήματα, περιλαμβάνει τεχνική με μάχη εδάφους, με λαβές και τεχνικές υποταγής που είναι χρήσιμες και βοηθούν στην καθημερινότητα”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Που να φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε τις γνώσεις του για να ακινητοποιήσει τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

*Η φωτογραφία του αστυνομικού από την Realnews.

ΠΗΓΗ: